Starclass Hasselt (België)
0

Starclass Hasselt (België)

Als ik terug kijk op deze wedstrijd kan ik best tevreden zijn. Ik heb heel het toernooi laten zien dat ik het kan. Elke rit heb ik lekker gereden en kan over geen enkele rit ontevreden zijn. Toch maakte ik wel fouten waardoor ik twee keer de A-finale misliep. Op de 500m was dat helemaal stom want als ik de een na laatste bocht gewoon dicht had gehouden had de Brit Billy Sims nooit binnendoor gekund en had ik samen met me team genoten in de A-finale gestaan. Dat had wel een aardige prestatie geweest alle vier in de finale. Maar het mocht helaas niet zo zijn door gewoon simpelweg het spelletje niet goed te spelen. Jammer maar helaas.
Wel heb ik mijn tijd van vorig jaar ook hier in Hasselt evenaart op de 500meter door een 44.23 te rijden net geen persoonlijk record. Wel de snelste tijd van dit seizoen. Maar dat pr zit er wel hard aan te komen op deze manier. De 1000m is er heel het toernooi niet echt hard gereden ook door mij dus niet. En door een penalty in de semi-finals niet verder gekomen op die afstand. Jammer maar helaas alweer eigen schuld. Volgende week zit Zoetermeer er weer aan te komen. Weer de 500m is kijken of ik daar zonder fouten kan rijden en een goede tijd neer kan zetten. We weten weer waar we de komende tijd aan moeten werken. En daar gaan we ook vol voor. WORK HARD, PLAY HARD.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *