2013
1

2013

Allereerst even een gelukkig nieuw jaar toegewenst.

Gisteren nacht heeft iedereen uitbundig feestgevierd en het vuurwerk laten schitteren. Wij hebben echter alleen aan de oliebollen gezeten, en naar het vuurwerk gekeken en daarna snel naar bed. Want komende week staan er belangrijke wedstrijden op het programma. Om te beginnen de trails voor het WK junioren en in het weekend van 05/06 Januari is het NK in Amsterdam

Vandaar dat wij vanochtend 1 Januari om  half 9 alweer op het ijs stonden. Een heerlijke training afgewerkt en we zijn er bijna voor het NK. Toch had ik gisteravond wel met mijn vrienden een drankje willen doen. Dat zat er alleen niet in terwijl ik me bed uit ging om naar de training te gaan. Gingen zij er ongeveer in. Jammer maar helaas. Het is allemaal met een doel.

 

One thought on “2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *